Logo2

AFGELEVERD en verder NIEUWS

Geleverd deze Loungebus aan SKDH in Den Helder

Geschreven door op 20 juni 2018

Deze wagen word gebruikt om kinderen van de scholen in te vermaken , en naar het bos te gaan om zo een leerzame middag te hebben , waarbij de kinderen zich ook in de wagen kunnen vermaken met opdrachten etc. en nog veeeeeeeeeel meer doeleinden en mogelijkheden. nadat wij de wagen technisch hebben nagekeken, word wagen  dan ook verder met jongeren en sociale werkplaatsen klaargemaakt.

RW omgebouwd naar marktwagen

Geschreven door op 20 juni 2018

Deze wagen hebben wij geleverd aan een marktkoopman in Rotterdam. hij verkoopt daaruit telefoon accessoires, en allerhande andere non food producten. Het grote voordeel is dat hij de wagen de avond ervoor thuis kan inpakken, s, morgens naar de markt, luiken los (die wij er voor hem hebben ingemaakt) en verkopen maar. besparing van personeelskosten om alles iedere morgen weer uit te pakken.

Geleverd een rijdende winkel aan Thierry van der Walle in Belgie

Geschreven door op 20 juni 2018

Thierry heeft zijn Mercedes bus verruild voor een 10.30 meter RW waardoor hij veel meer ruimte heeft om al zijn producten te presenteren , want ruimte en zien doet verkopen.

Afgeleverd een 6 meter spijkstaal met luik voor de catering

Geschreven door op 20 juni 2018

Een wagen van 6 meter door ons volledig technisch nagezien en APK gekeurd , En door de nieuwe eigenaar zelf volledig ingericht

in 2018 al weer verscheidene 2e hands wagens afgeleverd

Geschreven door op 20 juni 2018

Geleverd aan het Rode kruis in Duitsland een 11.30 meter wagen,

In 2017 weer 2 nieuwe ARW rijdende winkels afgeleverd en 2e hands wagens (klik op:lees verder)

Geschreven door op 5 januari 2018
20170303_150332

In 2017 weer 2 nieuwe ARW rijdende winkels afgeleverd

Geschreven door op 12 juli 2017

Kijk bij de afgeleverde wagens.

De nieuwe ARW volop in op/inbouw

op 20 januari 2016

Momenteel zijn we weer een nieuwe ARW rijdende winkel aan het bouwen op MAN chassis , met deze wagen gaan we half februari zelf rijden, in ons bedrijf springer & Achterberg /lekker makkelijk,  deze wagen zit ook weer vol innovatie en nieuwe idee├źn en technische snufjes/ hoogstandjes.

Tevens hebben wij dus dan vanaf half februari een eigen showmodel voor ons bedrijf ARW B.V. het mooie van dit showmodel is dat we deze zelf in de praktijk gaan gebruiken.... en dat is nog steeds de beste leermeester... we houden u op de hoogte van de ontwikkelingen van de nieuwe ARW.

tevens is deze wagen te zien op de Van Tol beurs op 16-3-2016 in de expo hallen in Houten

 Vriendelijke Groeten: Dick Achterberg

Adresgegevens

Achterberg Rijdende Winkels
Kraaienjagersweg 14-2
7341 PS Beemte-Broekland

Contact

Neem vrijblijvend contact op voor informatie of maak een afspraak om de wagens te bezichtigen. Ga naar onze contactpagina.