Over ons

Over ons

Dick Achterberg is de drijvende kracht achter Achterberg Rijdende Winkels. Met meer dan 62 jaar ervaring binnen de branche(familiebedrijf) is het in die tijd uitgegroeid tot één van de marktleiders voor verkoop van gebruikte en nieuwe rijdende winkels.

Naast de in- en verkoop van Rijdende winkels/ SRV-wagens of verkoopwagens heeft Dick samen met zijn vrouw een rijdende winkel waarmee hij dagelijks tientallen klanten bedient. Zo houdt Dick feeling met de markt en polst hij waarom consumenten graag gebruik maken van rijdende winkels.

Totaaloplossing voor rijdende winkels

De input die Dick van consumenten krijgt, zet hij in bij de ontwikkeling van nieuwe Rijdende winkel/SRV-wagens en het onderhoud en de verkoop van gebruikte rijdende winkels. Inmiddels is Achterberg Rijdende Winkels ruim 15 jaar gespecialiseerd in de verkoop van SRV- en verkoopwagens, ombouw en andere werkzaamheden aan het interieur. Daarnaast zorgt Achterberg Rijdende Winkels voor topconditie van uw exterieur door onder meer spuitwerk en bestickering.

Rijdende winkel huren?

Is uw voertuig door ernstige schade een periode niet rijklaar, dan stelt Achterberg een rijdende winkel ter beschikking voor de periode dat u uw eigen wagen kwijt bent. Achterberg Rijdende Winkels biedt een totaaloplossing aan ondernemers die op zoek zijn naar mobiliteit van hun rijdende winkel.

Bent u op zoek naar een SRV-wagen of bent u gewoon nieuwsgierig? Neem contact op via het contactformulier rechts op deze pagina of per telefoon: 06-22930068

Service

Ook voor onderhoudsservice kunt u bij ons terecht , wij hebben een service dienst die met een wagen vol gereedschap bij u op locatie uw rijdende winkel repareert.

Neem contact met ons op