Logo2

Over ons

Dick Achterberg is de drijvende kracht achter Achterberg Rijdende Winkels. Met meer dan 60 jaar ervaring binnen de branche(familiebedrijf) is het in die tijd uitgegroeid tot één van de marktleiders voor verkoop van gebruikte en nieuwe rijdende winkels.

Naast de in- en verkoop van Rijdende winkels/ SRV-wagens of verkoopwagens heeft Dick samen met zijn vrouw een rijdende winkel waarmee hij dagelijks tientallen klanten bedient. Zo houdt Dick feeling met de markt en polst hij waarom consumenten graag gebruik maken van rijdende winkels.  

Totaaloplossing voor rijdende winkels

De input die Dick van consumenten krijgt, zet hij in bij de ontwikkeling van nieuwe Rijdende winkel/SRV-wagens en het onderhoud en de verkoop van gebruikte rijdende winkels. Inmiddels is Achterberg Rijdende Winkels ruim 15 jaar gespecialiseerd in de verkoop van SRV- en verkoopwagens, ombouw en andere werkzaamheden aan het interieur. Daarnaast zorgt Achterberg Rijdende Winkels voor topconditie van uw exterieur door onder meer spuitwerk en bestickering.

Rijdende winkel huren?

Is uw voertuig door ernstige schade een periode niet rijklaar, dan stelt Achterberg een rijdende winkel ter beschikking voor de periode dat u uw eigen wagen kwijt bent. Achterberg Rijdende Winkels biedt een totaaloplossing aan ondernemers die op zoek zijn naar mobiliteit van hun rijdende winkel.

Bent u op zoek naar een SRV-wagen of bent u gewoon nieuwsgierig? Neem contact op via het contactformulier rechts op deze pagina of per telefoon: 06-22930068

Service

Ook voor onderhoudsservice kunt u bij ons terecht , wij hebben een service dienst die met een wagen vol gereedschap bij u op locatie uw rijdende winkel repareert.

Neem contact met ons op:

ACHTERBERG RIJDENDE WINKELS (ARW B.V) VOOR EEN BETROUWBARE RIJDENDE WINKEL !

Ons verhaal

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte rijdende winkel?

Met meer dan 60 jaar ervaring binnen de branche is Achterberg Rijdende Winkels één van de marktleiders voor de verkoop van rijdende winkels, ook wel bekend als SRV-wagens of verkoopwagens.

Achterberg Rijdende Winkels biedt ondernemers met een SRV- of verkoopwagen gemak: u heeft één vast adres voor in- en verkoop van zowel nieuwe als gebruikte wagens, aanpassingen aan interieur en exterieur en vervangende verkoopwagens. Op onze website ontdekt u de oplossingen die wij bieden.

voor NIEUWE rijdende winkels is bewust gekozen voor het merk MAN....... het merk met het MINSTE ONDERHOUD !

Heeft u vragen, vul het contactformulier in of neem telefonisch contact op.

Het verhaal van onze klanten:

"Deze wagen is vernuftig gebouwd. Wat ik in de toekomst belangrijk vind voor onderhoud, is dat de cabine kantelbaar is en de doorloop van de verkoopruimte naar het stuur is nog prettig ook! Bezoekers van deze site mogen mij zeker bellen als referent voor Achterberg Rijdende Winkels!"
Eric Smeets

"Ik ben zeer tevreden over de manier waarop Achterberg Rijdende Winkels met mij als klant om gaat. Ze komen bij mij aan huis als er problemen zijn met mijn tweedehands rijdende winkel. Dus ook na de aanschaf van mijn winkel zorgen zij door de juiste nazorg dat ik een zeer tevreden klant blijf! Ook mij mogen potentiële nieuwe klanten van Achterberg Rijdende Winkels bellen!"

"Zondagochtend m'n accu's vol, stekker eruit en na 2,5 dag zonder accu's te laden nog steeds stroom genoeg; hoezo overcapaciteit, super! Ook de verlichting in de schappen is een pre, de artikelen die ik vroeger nooit weinig zag bij de kassa kom ik nu regelmatig tegen. Ik deel m'n enthousiasme graag met mogelijke nieuwe klanten van ARW. Ze mogen mij gerust contacten!"
Dhr. Koens


"De constante tempratuur van mijn koeling is absoluut een aanrader: geen geschommel en overschrijding van de maximum temperatuur. Een enorme kwaliteitsverbetering!"
Dhr. Snoep

Nieuwe rijdende winkel

Zoekt u een rijdende winkel op maat? Lees meer over uw persoonlijke SRV-wagen.

Interieurmogelijkheden

Heeft uw rijdende winkel een metamorfose nodig? Bekijk onze interieurmogelijkheden

2e hands rijdende winkels

Wilt u een gebruikte SRV-wagen kopen? Bekijk ons aanbod van 2e hands rijdende winkels.

NU OOK LEASE MOGELIJKHEDEN VOOR 2e HANDS RIJDENDE WINKELS

Maak kennis met onze nieuwste rijdende winkel, volledig op maat gemaakt: