Logo2

Rijdende winkel/SRV-wagen op maat kopen

Wellicht bent u al eigenaar van een Rijdende winkel/ SRV-wagen of wilt u starten als ondernemer in deze mooie branche. Alles valt of staat met een goede rijdende winkel, waarvan het interieur en de technische staat perfect moet zijn. Uw wagen is namelijk het visitekaartje van het bedrijf. Hier ontvangt u uw klanten, verkoopt u uw producten en geeft u persoonlijk advies.

Wat is er beter dan uw eigen rijdende winkel zelf samen te stellen? Als één van de weinige leveranciers in Nederland leveren wij nieuwe Rijdende winkels/ SRV-wagens of verkoopwagens. Vanaf het eerste moment betrekken wij u graag bij de samenstelling van de auto. Aan de hand van uw wensen leveren wij een wagen die exact aansluit bij uw behoeften als het gaat om onderhoudsvriendelijkheid, kostenbesparing, accupakketen (voor koelingen), chassis, materiaal, vloer, en andere eisen.

Praktijkvoorbeeld rijdende winkel op maat

Mooi praktijkvoorbeeld is de gloednieuwe Achterberg Rijdende Winkel die we hebben geleverd aan Eric Smeets, en recent aan Wim Koens uit Nisse. en Anne Snoep uit Piershil, De volgende wagen is reeds in opbouw. Er is bewust gekozen voor een kantelbare cabine, zodat de monteur goed bij de onderhuidse standaardisatie kan. Dit betekent een forse kostenbesparing. Verder is deze rijdende winkel geleverd met een zwaar accupakket waarop de koelingen een gehele dag kunnen draaien en een constante tempratuur van de producten garanderen. De koeling is tevens een stuk stiller en heeft lagere kosten.

De winkel is gebouw op een MAN-chassis, dat van zeer hoge kwaliteit is. Op langere termijn levert dit een kostenvoordeel op ten opzichte van het onderhoudsgevoelige merk dat hiervoor dienst deed als SRV-wagen. Op verzoek is er een dikke aluminiumvloer in de winkel gelegd en is alles RVS gelast.

Wilt u ook zo’n casus voor uw rijdende winkel? Graag drinken wij met u een kop koffie om uw wensen te verkennen. Meer informatie over de bovenstaande casus of andere projecten? Neem contact op via het formulier rechts op deze pagina of bel 06-22930068. Bekijk ook onze 2e hands rijdende winkels.

Financiering nieuwe Rijdende Winkel? Betaal per maand!

Omdat wij zien dat steeds meer ondernemers liever per maand de kosten van een Rijdende Winkel betalen, dan in 1 keer een groot bedrag voor de aanschaf op tafel leggen, kunnen wij samen met een financieringsmaatschappij een zeer interessante oplossing bieden. Door deze financiering (tegen scherpe maandtarieven) kunt u fors op de kosten besparen. Wat denkt u van de (hoge) onderhoudskosten van uw huidige wagen (bij een nieuwe zullen deze nagenoeg nihil zijn in de eerste jaren). Maar ook een aantal andere economische aspecten zijn buitengewoon interessant, zoals duurzaam ondernemen, moderne uitstraling, een lage instap voor oudere mensen en alle bovenstaande voordelen van onze nieuwe Rijdende Winkel. Bent u geïnteresseerd? Vul het contactformulier in!

Neem contact met ons op:

Achterberg Rijdende Winkel voor Eric Smeets en Wim Koens en Anne Snoep en Achterberg vof en Peter Relouw en Gerrit van der Steenhoven

ACHTERBERG RIJDENDE WINKELS (ARW B.V) VOOR EEN BETROUWBARE RIJDENDE WINKEL !

Ons verhaal

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte rijdende winkel?

Met meer dan 60 jaar ervaring binnen de branche is Achterberg Rijdende Winkels één van de marktleiders voor de verkoop van rijdende winkels, ook wel bekend als SRV-wagens of verkoopwagens.

Achterberg Rijdende Winkels biedt ondernemers met een SRV- of verkoopwagen gemak: u heeft één vast adres voor in- en verkoop van zowel nieuwe als gebruikte wagens, aanpassingen aan interieur en exterieur en vervangende verkoopwagens. Op onze website ontdekt u de oplossingen die wij bieden.

voor NIEUWE rijdende winkels is bewust gekozen voor het merk MAN....... het merk met het MINSTE ONDERHOUD !

Heeft u vragen, vul het contactformulier in of neem telefonisch contact op.

Het verhaal van onze klanten:

"Deze wagen is vernuftig gebouwd. Wat ik in de toekomst belangrijk vind voor onderhoud, is dat de cabine kantelbaar is en de doorloop van de verkoopruimte naar het stuur is nog prettig ook! Bezoekers van deze site mogen mij zeker bellen als referent voor Achterberg Rijdende Winkels!"
Eric Smeets

"Ik ben zeer tevreden over de manier waarop Achterberg Rijdende Winkels met mij als klant om gaat. Ze komen bij mij aan huis als er problemen zijn met mijn tweedehands rijdende winkel. Dus ook na de aanschaf van mijn winkel zorgen zij door de juiste nazorg dat ik een zeer tevreden klant blijf! Ook mij mogen potentiële nieuwe klanten van Achterberg Rijdende Winkels bellen!"

"Zondagochtend m'n accu's vol, stekker eruit en na 2,5 dag zonder accu's te laden nog steeds stroom genoeg; hoezo overcapaciteit, super! Ook de verlichting in de schappen is een pre, de artikelen die ik vroeger nooit weinig zag bij de kassa kom ik nu regelmatig tegen. Ik deel m'n enthousiasme graag met mogelijke nieuwe klanten van ARW. Ze mogen mij gerust contacten!"
Dhr. Koens


"De constante tempratuur van mijn koeling is absoluut een aanrader: geen geschommel en overschrijding van de maximum temperatuur. Een enorme kwaliteitsverbetering!"
Dhr. Snoep

Nieuwe rijdende winkel

Zoekt u een rijdende winkel op maat? Lees meer over uw persoonlijke SRV-wagen.

Interieurmogelijkheden

Heeft uw rijdende winkel een metamorfose nodig? Bekijk onze interieurmogelijkheden

2e hands rijdende winkels

Wilt u een gebruikte SRV-wagen kopen? Bekijk ons aanbod van 2e hands rijdende winkels.

NU OOK LEASE MOGELIJKHEDEN VOOR 2e HANDS RIJDENDE WINKELS

Maak kennis met onze nieuwste rijdende winkel, volledig op maat gemaakt: