Logo2

Afgeleverde Rijdende Winkels

Geleverd aan de Fam. van Dijk uit Ijsselmuiden:

Deze schitterende wagen uit 2000 

Ook hierin hebben we een staande diepvries geplaatst , en een apart accupakket met omvormer.

Tevens is deze wagen door onze gespecialiseerde interieur bouwer op een aantal punten voorzien van een modern interieur, en een nieuwe kunststof vloer.        De buitenkant is afgeleverd in de moderne frisse springer formule.

Geleverd aan Anton van Rijn uit Bodegraven:

Deze wagen is van 2000 een 10.30 meter met een staande diepvries erin , welke draait op een extra accupakket met een omvormer er tussen 

Geleverd aan de Familie Gorter uit Leersum deze mooie jonge occasion uit 2005

Geleverd aan stichting De Blauwe Tomaat deze RW .Die ingezet word om de voedselverspilling tegen te gaan. ze gaan namelijk de kromme komkommers of te kleine pruimen , tomaten met een paar plekjes , etc. verkopen aan de mensen die wat minder te besteden hebben in de samenleving

Debbie s Bloemenwagen deze spijkstaal 8 meter diesel

Thierry van der Walle een Optima van 9.80 meter . deze wagen heeft hij verruild voor zijn Mercedes sprinter bus waardoor hij zijn klanten in België veel beter van dienst kan zijn en de producten veel beter kan presenteren.

Geleverd in stichting SKDH in Den Helder een wagen voor vele leerdoeleinden.

Deze wagen hebben wij afgeleverd aan het rode kruis in duitsland

Afgeleverd aan : STEK Den Haag deze nette occasion als rijdende voedselbank

Geleverd aan Gerrit van der Steenhoven : Deze schitterende splinternieuwe ARW rijdende winkel

Geleverd aan Peter Relouw begin maart een splinternieuwe ARW rijdende winkel

Er zijn in 2016 weer veel wagens afgeleverd  ...hier een kleine greep foto's

Geleverd aan Stichting super sociaal ,deze spijkstaal optima : welke ze verder in eigen beheer helemaal gaan aanpakken en klaarmaken van binnen.

Geleverd aan Achterberg rijdende winkel V.O.F. deze schitterende nieuwe ARW

geleverd aan drive to you deze mooie optima van bouwjaar 2000 welke  in België is opgestart met een rijdende winkel.

Geleverd aan Adrie Franken een spijkstaal Electro wagen. Adrie gaat met deze wagen biologische (streekproducten) verkopen, tevens is de wagen uitgerust met zonnepanelen op het dak . Dit alles in het teken van duurzaamheid en biologisch.

geleverd aan BUSJE BLOEMEN uit Bergen op Zoom deze mooie spijkstaal 6m ,hierin hebben wij een verkoopluik gemaakt , zodat Monique en Kim de klanten vanuit de wagen buiten kunnen bedienen. Dus bent u in de buurt van Bergen op Zoom koop dan een mooie bos bloemen bij BUSJE BLOEMEN. 

geleverd aan Roy Walhof uit Spijk (Groningen)  een schitterende Hoogstaal Iveco van 2000

Geleverd aan Aryanne Ouburg een 9 m spijkstaal benzine wagen , hiermee gaat zij (biologische) streekproducten verkopen.

Ook deze wagen hebben wij geleverd aan een startende ondernemer....... De wens van deze startende ondernemer was : ik neem de wagen zo gezien mee en wil er verder niets aan laten doen want dat kost te veel voor een startende ondernemer .....ook dat is mogelijk bij ons !

Geleverd aan R.v.d.Wal een Spijkstaal optima 10,30m van 1995, welke door hem zelf omgebouwd is naar rijdende pizza verkoopwagen

Geleverd aan Alpha deuren fabriek uit Didam : deze spijkstaal 9 m electro RW waar wij naar hun wens een plateauwagen van gemaakt hebben.

Geleverd aan DE WINKELWAGEN in Waalwijk  een 9 m Spijkstaal optima

geleverd aan dhr. Peeters : Een 2 de rijdende winkel.

en als je deze tekst achter op de wagen mag zetten :zegt dat toch genoeg

Geleverd aan Dynamojongeren deze jongeren bus, zo ziet u maar, wij kunnen ALLES OMBOUWEN EN AAN IEDERE WENS VOLDOEN.

Geleverd aan : Anne Snoep deze schitterende nieuwe ARW rijdende winkel . Gebouwd op een MAN euro 6 onderstel.

Ook deze ondernemer is zeer enthousiast over zijn nieuwe ARW  

De gigantisch mooie uitstraling van het interieur en exterieur is ook nog eens omzet verhogend ! 

ook in deze wagen zie je weer de 55 jaar PRAKTIJK ERVARING terug van onze firma ,want zeg nou zelf : de praktijk is toch......... en je ziet dat deze wagen is ingericht door specialisten met ieder zijn eigen vakgebied !

Geleverd aan Johan van den Brink uit Gorinchem, een 9 meter spijkstaal Electrowagen, voor zijn zoon Lex van den Brink ,die in de voetsporen van zijn vader volgt, en dus de 2de rijdende winkel begint in dit bedrijf. LEX EN JOHAN VEEL SUCCES

Geleverd aan Pim Peeters in Nijmegen deze volledig gerenoveerde 11 meter iveco . Een voorbeeld hoe wij de wagens renoveren (zie laatste 3 foto,s hoe de wagen was) dit alles word uitgevoerd door de specialisten die ook de nieuwe wagens inrichten ,dus.... mensen met verstand van hun vak.

geleverd aan Johan van den Brink een volledig nieuw gespoten iveco optima

Geleverd aan Kamal Aghaddar uit Tiel een Gova 9 meter. welke aan de buitenkant door ons volledig is aangepakt en opnieuw beplaat aan de onderkant. (zie foto 1 oud) foto 2 gerenoveerd. en terug gekeurd naar 25 km. 

Geleverd aan Luko Goldhoorn uit Oss ,deze 10.30 m spijkstaal optima VOLLEDIG technisch nagezien terug gekeurd naar 25 km.nieuwe batterijen geplaats koelingen volledig nagezien en prima werkend gemaakt.  door onze vakmensen op gebied van in en exterieur volledig gerenoveerd en buitenkant door de firma Van Tol beplakt in de nieuwe springerformule.

ZIE HET VERSCHIL TUSSEN DE EERSTE 4 FOTO,S en de LAATSTE FOTO,S


Geleverd aan Marie-stelle-Maris een 6 meter promotie wagen, voor hun watermerk, waarvan voor iedere verkochte fles water 5 cent naar ontwikkelingslanden gaat.

De  wagen is door ons aan de buitenkant volledig bestickerd en er is een luik in gemaakt.


Geleverd aan Wim Koens een nieuwe ARW rijdende winkel

Geleverd aan Eric Smeets een nieuwe ARW rijdende winkel

Geleverd aan Pino Beks uit Nuenen deze 9 meter  spijkstaal optima

Geleverd aan Chris van den Berk een rijdende broodjeszaak, welke wagen wij volledig hebben aangepakt

zowel technisch ,als binnenkant ,en de buitenkant volledig bestickerd.

Onderstaande foto, s , een greep van door ons afgeleverde wagens

ACHTERBERG RIJDENDE WINKELS (ARW B.V) VOOR EEN BETROUWBARE RIJDENDE WINKEL !

Ons verhaal

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte rijdende winkel?

Met meer dan 60 jaar ervaring binnen de branche is Achterberg Rijdende Winkels één van de marktleiders voor de verkoop van rijdende winkels, ook wel bekend als SRV-wagens of verkoopwagens.

Achterberg Rijdende Winkels biedt ondernemers met een SRV- of verkoopwagen gemak: u heeft één vast adres voor in- en verkoop van zowel nieuwe als gebruikte wagens, aanpassingen aan interieur en exterieur en vervangende verkoopwagens. Op onze website ontdekt u de oplossingen die wij bieden.

voor NIEUWE rijdende winkels is bewust gekozen voor het merk MAN....... het merk met het MINSTE ONDERHOUD !

Heeft u vragen, vul het contactformulier in of neem telefonisch contact op.

Het verhaal van onze klanten:

"Deze wagen is vernuftig gebouwd. Wat ik in de toekomst belangrijk vind voor onderhoud, is dat de cabine kantelbaar is en de doorloop van de verkoopruimte naar het stuur is nog prettig ook! Bezoekers van deze site mogen mij zeker bellen als referent voor Achterberg Rijdende Winkels!"
Eric Smeets

"Ik ben zeer tevreden over de manier waarop Achterberg Rijdende Winkels met mij als klant om gaat. Ze komen bij mij aan huis als er problemen zijn met mijn tweedehands rijdende winkel. Dus ook na de aanschaf van mijn winkel zorgen zij door de juiste nazorg dat ik een zeer tevreden klant blijf! Ook mij mogen potentiële nieuwe klanten van Achterberg Rijdende Winkels bellen!"

"Zondagochtend m'n accu's vol, stekker eruit en na 2,5 dag zonder accu's te laden nog steeds stroom genoeg; hoezo overcapaciteit, super! Ook de verlichting in de schappen is een pre, de artikelen die ik vroeger nooit weinig zag bij de kassa kom ik nu regelmatig tegen. Ik deel m'n enthousiasme graag met mogelijke nieuwe klanten van ARW. Ze mogen mij gerust contacten!"
Dhr. Koens


"De constante tempratuur van mijn koeling is absoluut een aanrader: geen geschommel en overschrijding van de maximum temperatuur. Een enorme kwaliteitsverbetering!"
Dhr. Snoep

Nieuwe rijdende winkel

Zoekt u een rijdende winkel op maat? Lees meer over uw persoonlijke SRV-wagen.

Interieurmogelijkheden

Heeft uw rijdende winkel een metamorfose nodig? Bekijk onze interieurmogelijkheden

2e hands rijdende winkels

Wilt u een gebruikte SRV-wagen kopen? Bekijk ons aanbod van 2e hands rijdende winkels.

NU OOK LEASE MOGELIJKHEDEN VOOR 2e HANDS RIJDENDE WINKELS

Maak kennis met onze nieuwste rijdende winkel, volledig op maat gemaakt: